Adatvédelem

Ezt a honlapot Az Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda üzemelteti. Készítésénél figyelembe vettük az ügyvédekről szóló 1998. évi 11. tv-t és a Magyar Ügyvédi Kamara ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatását.

Az oldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, vagy annak nem megfelelő működéséből következnek.

Amennyiben a honlapon feltüntetett e-mail címet használva személyes adatokat (pl. név, cím, e-mail cím, telefonszám, faxszám) ad meg, azokat az Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda kezeli és archiválja. A felhasználók által megadott személyes adatokhoz csak az Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személynek nem adunk át. Az adatszolgáltatás önkéntes. Kérésére az Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda tájékoztatást ad a kezelt adatokról. A tájékoztatás postacímen (székhely: 1064 Budapest, Vörösmarty utca 43. III. emelet 1.), és e-mail címen (iroda@drujvari.hu) kérhető. Személyes adatok helyesbítése vagy törlése szintén ezen a címen kérhető.

Az üzemeltető vállalkozás adatai:

Vállalkozás neve: Újvári és Báji-Patay Ügyvédi Iroda Vállalkozás weboldala: www.drujvari.hu Vállalkozás székhelye: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 43. III/1. Vállalkozás postai címe: 1363 Budapest, Pf.: 80. Vállalkozás telefon- és fax-száma: +36-1/418-5698 Vállalkozás mobiltelefonszáma: +36-70/453-6123 Vállalkozás e-mail címe: iroda[kukac]drujvari[pont]hu Vállalkozás adószáma: 18190168-3-42 Bejegyző hatóság neve: Budapesti Ügyvédi Kamara Vállalkozás lajstromszáma: 02113

Tárhely szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: StableHost, LLC Szolgáltató weboldala: www.stablehost.com Szolgáltató székhelye: 1530 E. Williams Field Road, Suite #201-20, Gilbert, AZ 85295 Szolgáltató e-mail címe: support@stablehost.com
Weboldalt készítette: